IT - Drift

Vi gir deg markedets beste driftsløsninger

Ta kontakt

Lokal Serverløsning

Vi bruker markedsledende produsenter i våre løsninger. I gjennom 30 år i bransjen har vi opparbeidet oss en god kompetanse og en god relasjon med våre produsenter.

 

Den tradisjonelle serverløsningen hvor du selv har all serverinfrastruktur lokalt, er egnet for bedrifter med spesielle krav til ytelse eller datalagrings lokasjon.

Hybrid serverløsning

Kontorland har levert IT-løsninger i en årrekke. Vi hjelper deg med både planlegging og gjennomføring, eller ved investering av en ny løsning.

 

Hybrid serverløsning har i nyere tid blitt stadig mer vanlig. Det gjør at man kan sette ut deler av serverløsningen til en skyleverandør. Fordelene med dette er at forenkler den lokale installasjonen og minimerer bedriftens behov for vedlikehold av løsningen.

Supportavtale

I dag er det veldig mye som er avhengig av at IT-systemene fungerer. Så og si alle bedrifter vil oppleve det som svært uheldig dersom deres systemer kollapser. I flere tilfeller vil det være katastrofalt.

 

Som en IT-leverandør med 30 års fartstid, har vi lært våre kunder å kjenne. Vi kan tilby supportavtaler som gir deg trygget til forutsigbar pris. Våre avtaler gjør at du er sikret hjelp når du faktisk trenger det.

Kontorland drifter IT systemene til en rekke bedrifter, blant annet:

Finner du ikke det du leter etter?

Våre kunderådgivere kan hjelpe deg

Link Cards
Link Cards

IT sikkerhet og nettverk

Vi leverer IT-løsninger og hjelper til med planlegging og gjennomføring.

Se mer
Link Cards
Link Cards

KONSULENTTJENESTER

Vi leverer IT-løsninger og hjelper til med planlegging og gjennomføring.

Se mer
Link Cards
Link Cards

DRIFT

Behov for hjelp til drift av dine IT - løsninger?

Se mer
Link Cards
Link Cards

SKYTJENESTER

Vi hjelper deg med skytjenester

Se mer
×